Årsmöte den 19 mars

De senaste två åren genomfördes årsmötet på det tråkiga sättet att medlemmarna fick årsmöteshandlingarna via e-post. Medlemmarna fick sedan en tid på sig att gå igenom materialet och per e-post inkomma med synpunkter. I år den 19 mars vågar vi oss på ett riktigt årsmöte och vi tänker ta igen skadan och satsa på något extra. Mötet kommer att hållas i Stockholm. OEYC-medlemmarna Kent Ekberg och Kajsa Nordin driver Teater Reflex i Kärrtorp.  De välkomnar oss till sina lokaler och det kommer att bjudas på sång och musik och en del överraskningar som en del av årsstämman.

Teater Reflex är en folklig teater i förorten, en mötesplats där många människor samlas för att ta del av olika kulturella evenemang. Vi tycker det är en utmärkt idé att hålla vår årsstämma på en sådan plats nu när restriktioner släppts och vi får mötas på nytt.

Underhållningen kommer artisten Cecilia Thorngren att stå för. Hon är både skådespelerska och sångerska och kommer garanterat att ge oss både fina musikaliska minnen och locka till skratt med sitt framträdande. Hennes hemsida hittar ni här!

* 14.00 går ridån upp. Det bjuds på bubbel med eller utan alkohol samt snittar. Minglet får vi själva stå för.
* 14.30. Årsmötet inleds med att Kent Ekberg berättar lite om Teater Reflex och dess verksamhet. Ordförande hälsar välkomna och öppnar årsmötet.
* 15.30. Årsmötet beräknas vara slut.
* 15.45 blir det middag i teaterns foajé.

Meny
Det serveras mustig fiskgryta med räkor, saffran och dill, gott bröd från det lokala bageriet på torget och lagrad ost samt ett glas vin/öl (finns alkoholfritt alternativ). Påfyllning av vinglas 60 kr/ölflaska 40 kr. Alkoholfritt öl/cider 30 kr.

Kaffe och dessert
Kaffe/te och chokladmousse/panacotta i fina glas med vispgrädde och bär.

* 17.00. Cecilia Thorngren med ackompanjemang underhåller.
* 17.45. Ungefärlig tid för avslut, men den som vill kan få stanna en stund och upptäcka teaterns alla hemliga vrår.

Pris för middag och underhållning enl.ovan : 300 kr/person. Anmälan senast söndag 13/3 med e-post till: ostkustarr@oeyc.org.  Avgiften inbetalas till OEYC:s postgiro: 848137-6 samtidigt med anmälan. Ange namn och kod 6X1 för en person, 6X2 om två personer kommer – både i anmälningsmailet och på inbetalningen.

Om någon som anmäler sig är allergisk eller vegan/vegetarian och behöver anpassad kost måste vi veta det. Skriv vad ni inte kan äta i anmälningsmailet (både soppan och efterrätten innehåller grädde).

Till Teater Reflex kommer man enkelt. Lättas är att ta tunnelbanan till Kärrtorp. Precis i anslutning till utgången, till höger, ligger teatern. Parkering finns i närheten för den som åker bil.

Den formella kallelse till mötet samt möteshandlingarna kommer att publiceras i tidningen Vi Seglar. Tidningen kommer att läggas ut här på hemsidan inom kort. En pappersversion finns att få för den som så önskar.