Ny hemsida

Sommar, sol och en ny webb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet är mycket roligt att få presentera en ny webb nu även om det kanske inte är den tid på året då vi har flest besökare. Med den nya utformningen hoppas vi att det skall bli lättare att föra in nytt material och därmed få en mer levande webb.  Mer bilder skall det bli och mer lockande att surfa runt och söka information.

Strukturen är ganska lik den gamla så du som har vant dig vid den bör inte ha svårt att hitta det du söker.
Målet är som sagt att få en mer levande webb där det ofta finns något nytt när man öppnar den, för att komma dit krävs dock viss hjälp med material från medlemmarna. Som du kanske sett har vi utlyst en fototävling som ett sätt att få in bilder till webben och även till annan användning. Men alla typer av material är välkommet, seglingsberättelser, tips eller varningar avseende båtutrustning eller -materiel, hamnförslag, tekniska frågor eller lösningar, osv. allt kan vara av intresse. Korta inlägg kan publiceras på inledningssidan som en blogg och även kommenteras där. Kring vissa frågor kan det ju bli en debatt som kan leda till något bra. 

Stort tack till Beppe som arbetat fram den nya webben och många önskningar om en fin  sommar till alla OE-seglare!
Och glöm inte att planera in sommarträffarna på ost- eller västkusten, samma dagar gäller för båda träffarna (16-17/8) så det går tyvärr inte att vara med på båda.

Hälsningar
                Leif

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.