Teknisk träff via Zoom 27/10 kl. 19:00

Hej OE-seglare,

 I våras arrangerade vi den första ”Tekniska träffen via Zoom” och vi tolkade det som intressant för ett antal medlemmar. Vi följer nu upp detta med ännu en ”Teknisk träff via Zoom”. Det primära ämnet denna gång blir ”erfarenheter från installation och användning av elmotor i OE-båt”. Övergång till eldrift är ju aktuellt på många sätt nu och det finns några OE-båtar som redan är utrustade med detta. Vi kommer att få höra om några erfarenheter från installation och drift. Sedan blir det diskussion och frågor kring detta ämne.

Efter diskussionen kring eldrift tar vi upp ämnen som deltagarna föreslår under träffen. Har du redan vid anmälan något förslag på ämne/fråga att ta upp kan du väl ta med det i svarsmailet. Val av ämnen kan omfatta allt möjligt från typiskt tekniska ting som motorer, rigg och toaletter till sjökort och hamnar.

 Träffen startar vid 19-tiden och pågår ca. en och en halv timma.

 Välkommen till denna träff torsdag 27 oktober kl. 19:00. Senast tisdag 25 oktober behöver vi ha din anmälan om deltagande. Skicka gärna samtidigt med förslag till ämnen att diskutera.

 Anmäl dig genom att skicka ett mail till klubben@oeyc.org.

I god tid före träffen kommer du sedan att få en länk till Zoom för deltagande i träffen.

 Mycket välkomna till denna möjlighet att träffa och diskutera med andra OE-båtägare i hela landet.

 Vänliga hälsningar
Styrelsen