Inbjudan till Bohuslän, påminnelse

Hej OE-seglare i väst!

På lördagen den 28 augusti hoppas vi att ett flertal OE-seglare sätter kurs mot Skärhamn för att träffas under gemytliga former.

Vid 3-tiden hoppas vi att alla har kommit fram och klubben bjuder på en välkomstfika där vi presenterar oss för varandra.

Efter fikat kanske många känner att det blivit väl mycket sittande och är pigga på att hänga med på Skärhamnsvandringen. Vandringen går bl.a. förbi Skärhamns sjöfartsmuseum som det också kan vara intressant att besöka. Vandringen är ca. 5 km och tar nog ca 2 timmar. De som inte vill gå med på vandringen kan t.ex. snacka båt och titta på bra eller kanske dåliga lösningar eller ta en promenad i de närmaste omgivningarna.

Tyvärr är det nog svårt att hinna med både vandringen och museibesök så vi måste nog välja ett av dem.

Fram på kvällen samlas vi i TSS-lokalen för att gemensamt avnjuta den kvällsmat som var och en tagit med sig. Obs, eftersom det är kommunen som hyr ut lokalen får man inte förtära alkohol där.

På söndag morgon antar vi att båtsnacket fortsätter och vi avslutar med en förmiddagsfika vid 10-tiden. Sedan seglar vi hem, kanske med en och annan god ide i bagaget.

Vi hoppas på att kunna få reserverade platser i hamnen och behöver därför få in anmälningar så snart som möjligt och senast 15/8 -21.

Vi behöver också veta om ni föredrar vandringen eller museet eller inget av dessa.

Anmäl dig med ett mail till klubben@oeyc.org eller till något av telefonnumren nedan.

Förutsättningar för genomförande är att det blir minst 6 deltagande båtar och att inga coronarestriktioner sätter hinder i vägen.

Vänliga hälsningar

Fredrik      0705-60 31 78
Leif             0705-69 48 67