Höstträff med Lasse Granath, sjökartograf

hydrographicaKvällens föredragshållare är Lasse Granath från Hydrographica som kommer att berätta på temat ”Kan du lita på ett sjökort?” Om sjökortens resa från handlod till elektronik, om det gjort oss till bättre eller sämre navigatörer och om sjökartografens mödor med ortnamn som farit iväg åt alldeles tokiga håll. Ett föredrag för alla som gillar skärgården!

Plats:   Sjöhistoriska muséet, Djurgårdsbrunnsvägen 24, Stockholm

sjohistoriska

Tid:      Onsdag 11 november kl 18.00 – ca 20.00 Begränsat antal platser, anmälan enligt nedan, ”först till kvarn”-principen gäller. Träffen är avgiftsfri.

För den som vill ha något ätbart före träffen är caféet i muséet extraöppet till kl 17.45.

Komma till muséet: Buss 69 går från Centralen och stannar precis utanför Sjöhistoriska. Muséet rekommenderar en promenad från Djurgårdsbron till museet längs den vackra Djurgårdsbrunnsviken (ca 15 min). Till Djurgårdsbron kan du ta buss 76 från Slussen via Norrmalmstorg (mån-lör), buss 67 från Frösundavik via Karlaplan och spårvagn linje 7 från Sergels torg/Hamngatan. Kommer du med egen bil finns en stor parkering (ej museets mark) som mellan kl 09-22 har en avgift per timme. Parkeringen vid museet drivs av Europark.

Frågor? Lasse Tullstedt, 0733-900 970 eller Marianne Heijbel, 0708-80 02 24

Anmälan till oeycanm@gmail.com senast 6 november. MEN VÄNTA INTE TILL DESS MED ANMÄLAN!  Har du inte tillgång till mejl så sänd ett SMS till 0733-900 970 med samma uppgifter.

Skriv i mejlet/SMS:

  1. Namn på de som kommer
  2. Mobiltfn (till den som anmäler)
  3. Om du/ni räknar med att äta i museets kafé
  4. För medlemmar i OEYC; båttyp och segelnummer

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.