Sensommarträff med eskader på västkusten lördag 26 augusti

Välkommen till OE-klubbens traditionella sensommarträff i Bohuslän.  De som så  önskar kan efter träffen fortsätta att segla tillsammans i form av en eskader. 
 
Preliminär plan för sensommarträffen och minieskadern :

26 aug träffas vi i Ängeviken norr om Kyrkesund. Här håller vi OE-träffen med båtsttudier och båtdiskussioner samt naturligtvis någon form av gemensam måltid. Har du inte möjlighet att komma med båt så går det bra att komma landvägen istället.
 
  • 27 aug åker minieskadern till Brandskären norr om Lysekil. 
  • 28 aug åker minieskadern i till Kungshamn. Därefter upplöses minieskadern och deltagarna fortsätter enligt sina egna planer. De som vill fortsätta att segla tillsammans kan naturligtvis göra det. 
  • Detta är preliminärt beroende på vädret och vi kan ändra som vi vill men vi träffas i Ängeviken.
 
För den som tycker att tre dagar är lite för mycket går det bra att ansluta till eskadern, eller lämna, när och var som helst utefter färdvägen. Kontakta Christer Ahlberg för att kolla upp eventuella ändringar i programmet.
 
Anmälan till Christer Ahlberg senast 19/8
via e-post christer.ahlberg@gmail.com eller telefon 0304-413 29 /  0728-618531.