Teknisk träff via Zoom 26/4 kl. 19:00

Hej OE-seglare,
 
Vid ett antal tillfällen har vi på västkusten arrangerat något som vi kallat ”Teknisk träff” då ett antal medlemmar har samlats för att diskutera frågor som på något sätt har med våra båtar att göra. Val av ämnen har nästan alltid styrts av deltagarna och har behandlat allt möjligt från typiskt tekniska ting som motorer, rigg och toaletter till sjökort och hamnar.
 
Vi tänkte nu pröva att genomföra en sådan träff elektroniskt med Zoom och på det sättet kunna ge fler medlemmar möjlighet att deltaga oberoende av var man befinner sig.
 
Träffen antas pågå ca. 1,5 timma och som förslag på primärt diskussionsämne har vi utvecklingen kring rigg och segel och hur man kan dra nytta av den. Om tiden räcker till tar vi naturligtvis även upp andra diskussionsämnen som deltagarna föreslår. Förslag vill vi gärna ha i förväg men kan naturligtvis även komma upp under träffen.
 
Välkommen till denna träff tisdag 26 april kl. 19:00. Senast söndag 24 april behöver vi ha din anmälan om deltagande. Skicka gärna samtidigt med förslag till ämnen att diskutera.
 
Anmäl dig genom att skicka ett mail till klubben@oeyc.org.
I god tid före träffen kommer du sedan att få en länk till Zoom för deltagande i träffen.
 
Mycket välkomna till denna möjlighet att träffa och diskutera med andra OE-båtägare.
 
Vänliga hälsningar
Styrelsen