Köpes OE36:a eller OE32:a

Jag har seglat träbåt i hela mitt liv. Nio stycken har det blivit, bl.a. kanot, skärgårdskryssare, ett par andungar och icke minst två OE-båtar. En ballerina kustkryssare byggd av br.Törnquist och en något förstorad ballerina byggd på Westins. Som nybliven pensionist önskar jag mej något rymligare och som jag kan känna mej riktigt trygg i ute till havs. Då finns det väl inget bättre och vackrare än Olles båtar, tycker jag. Mahogny är ett träslag jag kan och trivs med, kanske pga att jag som barn har vuxit upp i en mahognybåt. Det var på den tiden en plastbåt ute i skärgården var mycket ovanligt att se. Men, en teakinredning är heller inte fel. Jag har en son som har en 32a och en som har en 29a, så jag ska nog klara av att sköta en plastbåt också. Jag betalar bra, men hon ska vara fin.
Mvh Göran Sjölin.