OE 36:a uthyres

Hej Alla,
I sommar kommer vi inte har möjlighet att segla med vår fina OE36 (Mk II med hög tvåspridarrigg . Vi undrar därför om någon/några skulle vara intresserade av att hyra den? Båten kommer att vara tillgänglig mellan den 15 juni – 20 juli 2023. Vi skulle helst se någon som hyr hela perioden (eller en större del av perioden). Hon ligger i Oxelösund med direkt tillgång till hav och skärgård. Båten har inga kända fel men det handlar ju om en dam från början av 1980-talet och då måste ha en viss känsla för hur hårt man ska ta i. Vi vill därför endast hyra ut till någon med erfarenhet. Hör av er så kan vi diskutera mera.
Vänliga hälsn, Alf
grandien1234@gmail.com

This summer we will not be able to use our OE36 (Mk II, with high rigg) as we hoped for. Therefore, we rent her out between the 15th of June to the 20th of July. The boat is located in Oxelösund with access to the archipelago and the sea. There are no known problems with the boat, but as she is from the 1980th, we would prefer someone who is familiar with sailing. Please get in touch so we can talk more, if you would be interested.
Best regards, Alf