Årets sommarträffar – ny påminnelse

Det finns fortfarande gott om plats för deltagande i sommarträffarna, ta chansen att träffa andra OE-seglare och kanske få tips på större eller mindre ändringar i din båt. Eller så är det kanske du som har en bra lösning som andra kan inspireras av!

På Vindalsö träffas båtarna från Stockholm och kringliggande vatten 18-19/8, se inbjudan här.

Västkustseglarna träffas på Gåsö en vecka senare, den 25-26/8. Inbjudan finns i senaste numret av ” Vi seglar”  och som särtryck här. Notera att det går mycket bra att komma till träffen även utan båt! Det finns goda möjligheter att övernatta på Gåsö och transport mellan Skaftö och Gåsö är inte heller något problem.

Glöm nu inte att anmäla er!
Senaste anmälningsdag till Vindalsö är 5/8.
För Gåsöträffen har vi förlängt anmälningstiden till att också vara 5/8!

Mycket välkomna till den träff som passar er bäst!

Vill du ordna en träff på annan på annan plats kan du väl höra av dig med ett e-mail till klubben@oeyc.org så skall vi försöka hjälpa till med det.

Sommarhälsningar
Leif

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.